Moederdag staat natuurlijk in het teken van je moeder verwennen. Maar wat is nou een leuk cadeautje om je moeder te geven of een toffe activiteit om die dag samen te kunnen doen? Hieronder een aantal Moederdag tips om je op weg te helpen!

Moederdag tips: activiteiten

zoetelief moederdag high tea

De Zoetelief high tea is tijdens Moederdag te reserveren tussen 12.00 en 15.00 uur en bestaat uit een etagère gevuld met zowel zoete als hartige lekkernijen. De high tea wordt geserveerd in drie rondes met onbeperkt thee, plat en bruis water. Voor de echte koffieliefhebber maken ze graag een uitzondering. Oh, en bij de Zoetelief high tea wordt tijdens Moederdag ook een leuk presentje geserveerd.

workshop Choco loca 

Hoe maak je een vrouw écht gelukkig? Precies, met chocola! Er zijn veel leuke manieren om chocolade te geven. Maar je kunt er ook een activiteit van maken. Ga bijvoorbeeld een workshop Bossche bollen maken volgen bij Choco Loca! Een leuk én lekker uitje.  

Alvast weten hoe zo’n workshop gaat? Lees hier voor onze eigen ervaring bij Choco Loca

vlotte vloot

De Vlotte Vloot is een sloepverhuur in Den Bosch. Je kunt er verschillende bootjes huren, van sloepen tot een kleurrijke elektrische eend. Zelf varen of met schipper, de keuze is aan jou. De Vlotte Vloot verzorgd een dagje uit met een leuke rondvaart en zelfs complete maaltijden aan boord. Er is van alles mogelijk.

vintage treasure markt 

Ga gezellig met je moeder naar de Treasure Markt en vind jouw unieke treasure! Op zondag 8 mei is de eerste editie van de Treasure Markt. De vintage-, kleding- en interieurmarkt in het Werkwarenhuis op de Tramkade. De markt is open van 11.30 tot 17.00 uur en de entree is gratis. Kom op tijd om de mooiste treasures te vinden.

De Vlotte Vloot
Choco Loca Den Bosch city

cadeautjes voor moederdag

Mable sieraad

Maak je moeder blij met een mooie ring of armbandje van Mable. Ieder sieraad van Mable is uniek omdat alles met de hand wordt gemaakt. Zo worden natuursteen, edelsteen, facet kraaltjes en zoetwaterparels met de hand verwerkt tot kleine kunstwerkjes. Je kunt de items via hun website bestellen of ga langs bij WO! Conceptstore.

My Jewellery

Bij My Jewellery zijn verschillende Moederdag sieraden te koop. Zoals de moeder & dochter armbandjes of een mooie gift box met een kettinkje. Ook krijg je nu gratis verzending en is jouw Moederdag cadeau te bestellen met een hartjes box.  

Supervlaai den bosch

Bestel bij Supervlaai jouw Moederdag taart, donuts of tompoezen! Versierd met hartjes en een Moederdag wens. Voor 12 uur besteld is morgen in huis.

moederdag boeket greetz

Met een bos mooie bloemen maak je iedere moeder gelukkig. Bestel een Moederdag boeket bij Greetz en laat hem thuis bezorgen in een luxe verpakking en met een liefdevol kaartje.

my jewellery Moederdag Den Bosch
Moederdag Supervlaai

Meer inspo nodig voor kadootjes? We’ve got you!

Fotocredits: Den Bosch City, Vlotte vloot, My Jewellery, Supervlaai

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok