Den Bosch Cadeaukaart is live!


Wat zijn we trots, want vanaf nu heeft Den Bosch een eigen cadeaukaart! Op deze manier krijgen al die leuke Bossche producten en zaken nog meer de aandacht die ze verdienen. Bij Den Bosch City roepen we namelijk al jaren dat onze stad zóveel te bieden heeft. Denk aan die leuke boetieks, gastvrije horeca en te gekke activiteiten.

Kies uit de leukste lokale cadeaus


We houden van lokaal en zeker als het gaat om Bossche producten. Stiekem heeft Den Bosch veel moois te bieden. Denk eens aan De Oude Bosschenaer, een zachte, romige kaas met zoutkristallen, alleen te verkrijgen bij de Zuivelhoeve in Den Bosch. Of de rubs van The Rub Club, zelf samengestelde kruidenmengsels voor bij de barbeque. Maar denk ook aan toffe activiteiten als windsurfen op het Engelermeer of een overnacht in de B&B.

Daarnaast vind je in Den Bosch veel concept stores als Noeloe en de nieuwe Zusje van AAF, en vooral ook veel leuke horeca. En dan bedoelen we niet de 13 in een dozijn horeca, maar unieke wijnbarren, hippe restaurants en meer. Je weet wel, met die Bourgondische gastvrijheid.

Alvast ter inspiratie:

  • Bij speciaalzaken Barrique en Bij Boergondisch haal je de lekkerste dingen voor op je borrelplank. Of wat denk je van verse truffel (in het seizoen bij Barrique)? 
  • Goede koffie haal je bij Kaldi in de Snellestraat. Meenemen of gezellig even plaatsnemen, de keuze is aan jou.
  • En de plantenliefhebbers gaan naar Bladgoud. De eigenaresse zoekt graag naar de uniekere soorten, zodat je altijd mooie eyecatchers in huis hebt.

Het aanbod blijft groeien, dus kijk vooral eens online voor alle deelnemende zaken! En binnenkort maken we een overzicht hier online met meer informatie over elke deelnemer (met persoonlijke favo’s en tips).

Creative Cosmetics Cadeaukaart
Haar Naam is LOLA Cadeaukaart

Altijd een passend cadeau


Heb je zo’n Den Bosch Cadeaukaart gekregen? Lucky you! Nu kies jij namelijk precies het cadeau dat bij jou past. Ga fijn winkelen en koop een mooi item voor in je garderobe, huis of koelkast. Of neem iemand mee voor een hapje en drankje in de stad. Een ervaring als cadeau is namelijk altijd een leuke herinnering. Wat je ook kiest, op deze manier kies je iets wat bij jou past én je steunt er lokale ondernemers mee!

Tip: maak een foto van je uitje bij het restaurant of wijnbar en stuur het naar degene van wie je de Den Bosch Cadeaukaart hebt gekregen! En tag vooral @denboschcity, we vinden het altijd leuk om te zien waar jullie zoal uithangen.

Dolce Lifestyle Den Bosch Cadeaukaart

Hoe werkt het?


Een Den Bosch Cadeaukaart aanschaffen gaat makkelijk en snel online. Deze gaat ook direct op de post, zodat je ‘m snel in huis hebt. De kaart zit in een leuke insteekhoes die geïnspireerd is op cadeaupapier. Inpakken hoeft dus niet per se. Eventueel kun je er nog wel een gouden envelop bij doen.

Inleveren kan gemakkelijk op locatie bij de kassa. Kies je een lokaal product via een webshop? Dan vul je de code in volgende de instructies. Heb je een restant over of heb je extra karmapunten nodig? Doneer dan het bedrag via de website aan één van de lokale goede doelen. Zo kun je bijvoorbeeld een bijdrage doen aan het Vicki Brownhuis, die zich inzet voor leven met of na kanker. Of aan Quiet Den Bosch, om gezinnen die leven in armoede te steunen.

Is dit iets voor het bedrijf waarvoor je werkt, bijvoorbeeld als personeels-, kerst- of relatiegeschenk? Stuur ons dan gewoon een mailtje!

Den Bosch Cadeaukaart: website | mail | bestellen

Fotocredits: Den Bosch City

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok

Promoten via Den Bosch City? Bekijk snel de mogelijkheden of stuur ons vrijblijvend een mailtje via hello@denboschcity.com.