Maaltijden van Oven Aan, Kom Eraan


Ben jij aan de beurt om te koken? Of geen zin om wéér zo’n saai frietje te halen? Bestel dan gewoon de maaltijd van Oven Aan, Kom Eraan! Makkelijk, gezond en een keertje wat anders dan de standaard afhaalgerechten.

Elke dag wordt er een verse dagmaaltijd klaargemaakt, die je alleen nog maar in de oven hoeft te schuiven (mocht dit deel nog niet duidelijk zijn). Overigens wordt er alleen doordeweeks gekookt. Er is een dagelijks wisselende maaltijd, maar het gerecht van de dag ervoor is ook gewoon nog te bestellen.

Soms krijg je er een side dish bij, zoals een salade of een goed stuk brood. Daarnaast is er ook een weekhap te krijgen en wordt er gedacht aan een kinderportie en iets lekkers na.

Wij gingen een tijdje geleden voor een Libanese wrap met pulled pork én buikspek met udon noodles. Dit hebben we overigens lekker gedeeld, zodat we beiden gerechten konden proeven!

Het makkelijkste is om de website of hun Instagram in de gaten te houden. Zo ben je altijd op de hoogte van de maaltijd van vandaag!

Oven Aan, Kom Eraan maaltijden Den Bosch
Oven Aan, Kom Eraan buikspek

Kijk voor meer informatie, pick-up points en bezorgopties (yess, die zijn er voor bepaalde postcodes) op de website: ovenaan.nl

Oven Aan, Kom Eraan | Website | Instagram | Facebook

Fotocredits: Den Bosch City

Tip: Geef eens een Den Bosch Cadeaukaart weg!
Een lokale cadeaukaart waarmee je Bossche ondernemers steunt. Te besteden bij horeca, delicatessezaken, winkels en activiteiten in Den Bosch.

hotspots, guides & winacties in je mail


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang …

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok

Promoten via Den Bosch City? Bekijk snel de mogelijkheden of stuur ons vrijblijvend een mailtje via hello@denboschcity.com.