Je zou denken dat er al genoeg hotspots in Den Bosch zijn, maar er is altijd plek voor meer. Er zijn verschillende nieuwe bars en restaurants geopend de laatste tijd. Wat dacht je van lekkere, creatieve cocktails bij Secret Bar & Kitchen? Of ga jij voor een Frans ontbijtje bij Chez Minée?

Chez Minée  – Un petit bistro in Den Bosch

Een kleurrijke Franse bistro op steenworp van het centrum. Je geniet hier van kleine gerechten om te delen, bijpassende wijn en gezellige muziek. In deze bistro eet je gerechten uit Franse streken. Jouw dag begint hier met een vers afgebakken croissant en kan zomaar eindigen met een heerlijke kaasplank. Iets minder Frans, maar je kunt hier ook kleine hapjes zoals een portie bitterballen bestellen. Lekker met een koud biertje!

Chez Minée | Website | Orthenseweg 1

Chez Minée
De Garage Den Bosch City

Uitzicht op het Bossche Broek bij De Garage

In een voormalige werkplaats van garage Pompen & Verlouw zit een eigenwijze ‘niet Italiaanse Italiaan.’ Je bent er welkom voor lunch, borrel, diner en een lekker glas wijn of als je van een sterke espresso houd kan je die ook altijd bestellen! De Garage doet zijn best om jouw verwachtingen te overtreffen, zodat jij een onvergetelijke ervaring tegemoet gaat. Voor de interieur liefhebbers kan je via het restaurant naar achter doorlopen naar Mister Design. Om daar nog even te shoppen! 

De Garage | Website | Parklaan 27g

Bar Boas op de Parade

Bar Boas is een nieuwe en hippe bar aan de Parade. Goed eten en drinken komen samen met plezier en een ontspannen sfeer! Bar Boas is een café, bistro en bar ineen aan de Parade. In de ochtend serveren ze de lekkerste ontbijtjes en in de avond kun je er terecht voor een goede hap en koude biertjes.

Bar Boas | Website | Parade 2

Bar Boas
Barbu

Barbu in de oude 4 Azen

In het welbekende pand van de 4 Azen aan de Vughterstraat is Martijn met zijn Barbu neergestreken. Dit restaurant kijkt met een moderne blik naar de klassiek Franse keuken. Zo zijn er seizoens- en streekgebonden producten en hebben ze respect voor de Franse technieken. Neem met mooi weer ook zeker een kijkje op het terras aan de achterzijde!

Barbu | WebsiteVughterstraat 102

Cocktails drinken bij Secret Bar & Kitchen

In september 2021 is Secret Bar & Kitchen begonnen in de Kerkstraat. Roy en Kevin zijn de eigenaren en hebben door de jaren heen veel horeca ervaringen opgedaan. Zo wisten ze al vanaf jongs af aan dat ze een eigen horecazaak wilde starten. In de Secret Bar & Kitchen laat je je helemaal ontzorgen, word je in de watten gelegd en ze zorgen ervoor dat je een fijne en onvergetelijke tijd hebt. Secret Bar & Kitchen staat in het teken van kwaliteit of dat nu om de 30+ cocktails gaat of om het eten, alles moet 100% zijn.

Secret Bar & Kitchen | WebsiteKerkstraat 42

Secret Bar & Kitchen Den Bosch City
Borrelbar

Avondje uit in De Borrelbar 

De Borrelbar is een plek met veel gezelligheid en een unieke combinatie van muziek. Er is een sfeervolle inrichting, leuk barpersoneel en een ruime borrelkaart. Ook kun je genieten van diverse speciaal bieren cocktails en GT’s. De Borrelbar vind je midden in het centrum in de Karrenstraat.

De Borrelbar | Website | Karrenstraat 10 

Middagje niks te doen? Ga langs bij een van deze toffe hotspots!

Oh, en ken je nog meer leuke nieuwe hotspots in Den Bosch? Laat het ons weten! We gaan graag even langs ; )

Fotocredits:  Chez Minée, Bar Boas, Barbu, De Borrelbar & Den Bosch City

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok