Het leukste discofeestje Disco snolly keert terug naar Den Bosch

 

Kun jij je helemaal vinden in de tunes van Let’s Groove Tonight en Saturday Night Fever, gemixt met wat lekkere house en hier en daar een klassiekertje? Overweeg dan 100% het event Disco Snolly. Dit fijne feestje brengt legendarische disco-hits terug naar de dansvloer en heel binnenkort zelfs in Den Bosch! In deze blog lees jij alles wat je moet weten.

Disco is back… 


And it’s hotter than ever! Een aantal jaar geleden werd Tilburg geïntroduceerd aan een eigentijds discofeestje, namelijk Disco Snolly. Naast clubavonden in Tilburg, volgden er eigen ereas op grote festivals zoals Paaspop, 7th Sunday en Concert At Sea. Oprichter Tim Frenken heeft disco-muziek een heel nieuw leven ingeblazen. Samen met ervaren DJ’s en knappe dansers & danseressen, is Disco Snolly inmiddels een gevestigde naam en staan ze garant voor een GIGA feestje. 

Disco Snolly Den Bosch City Werkwarenhuis
Disco Snolly Den Bosch City 21 oktober

De allemansvriend onder de feestjes


In veel steden en op vele festivals is Disco Snolly al een daverend succes geweest. Volgens oprichter Tim Frenken zit het succes ‘m in ten eerste in de niche, namelijk discomuziek uit de jaren ’70 & ’80. “Deze klassiekers worden aan het begin van de avond gespeeld vanaf vinyl. Daarna schroeft het tempo op en wordt er een hedendaags-sausje overheen gegooid”. Geen wonder dat de Disco Snolly door jong en oud wordt bezocht. “Wij zijn écht een allemansvriend”, zegt Tim. “Iedereen die zin heeft om er een leuke avond van te maken met anderen, is welkom. Zelfs je moeder mag mee!”, grapt Tim.

Een hele happening


Niet alleen het fijne publiek zorgt voor een goed feestje. Disco Snolly onderscheidt zichzelf als het meest dansbare en sympathieke feestje. Elke DJ heeft zijn of haar expertise en krijgt on stage support van de Angels. Dit zijn knappe mensen in mooie pailletten pakken die ontzettend goed kunnen dansen. “Natuurlijk maken de passie en toewijding van het hele team, de DJ’s en de Angels er een onvergetelijke avond van”, vertelt Tim met trots. “De energie raast hier om je oren!”

Disco Snolly in Den Bosch Werkwarenhuis

Nog meer glitter in de Roze Walhalla

 

Met de zogenaamde Clubtour reist Disco Snolly door het hele land. En op vrijdag 21 oktober is het Bossche Werkwarenhuis aan de beurt! Met haar roze walhalla leent deze locatie als het perfecte decor voor dit toffe event. Jouw outfit mag ook helemaal disco zijn! Denk aan flared broeken en schitterende topjes, of een all over vintage-outfit. Wil je meer glitter? Bij de glittertafel kun je jouw gezicht heerlijk vol laten vajazzlen.

Tickets moet je heel snel bestellen via deze Eventix-pagina. Vanaf € 12,50 dans jij 5 uur lang de sterren van de hemel.

Disco Snolly: Website | Instagram | Facebook
Datum: Vrijdag 21 oktober 2022
Locatie: Werkwarenhuis, Tramkade 20-24
Tickets: Eventix

Fotocredits: Disco Snolly

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok