Hét evenement met coverbands Hoge Bomen Festival vindt op 10 en 11 september plaats in Den Bosch!

Houd jij van die lekkere tunes uit de jaren ’60, ’70 & ’80? Of wil je deze fenomenale muziektijdperken (opnieuw) beleven? Boek dan nu je tickets voor Hoge Bomen Festival in Den Bosch. Dit festival verzamelt alleen de aller-, allerbeste coverbands uit de hele wereld en zet ze op het podium bij één van de mooiste locaties van Den Bosch: Petterlaarse Schans. 

Fijn sfeertje voor jong en oud

In mei dit jaar vond Hoge Bomen Festival plaats in Vught. De sfeer was ongelooflijk fijn; bezoekers chillden op eigen meegenomen kleden, het eten was bijzonder lekker en kinderen renden rond over het kleinschalige terrein. In other words, dit festival is leuk om als jongvolwassene, met de kids, met je ouders of wie weet als grootouders mee te maken. Check onze Instagram-Reel over Hoge Bomen Festival voor een sfeerproevertje van de editie in Vught.

Maar dit succesvolle event schreeuwt om meer en keert daarom terug naar Den Bosch! Op zaterdag 10 en zondag 11 september dient de Pettelaarse Schans als dansvloer voor alle mooie nummers van toen. Onder begeleiding van coverbands worden oude tijden herbeleeft en wordt er de hele dag flink gedanst. Jawel, de hele dag! Want op beide dagen is het terrein al om 12.00 uur geopend.

Line-up Hoge Bomen Festival Den Bosch City

De line-up die je nooit hebt willen missen

Er staan grote namen gepland op het Hoge Bomen Festival! Denk aan Bon Jovi, Led Zeppelin, Guns ’n Roses en George Michael & Wham zijn te bewonderen. Maar ook U2, Queen en Golden Earring komen voorbij. En nogmaals, het zijn coverbands. Maar van meerdere bronnen heb ik vernomen dat de de echte niet eens kunnen tippen aan de artiesten van de coverbands.

Tussen de optredens door wordt het ook niet saai. Op zaterdag kun je zelf je stem laten horen tijdens karaoke (!) en op zondag komen de mannen van Dr. Feelgood voorbij – een band die akoestisch het hele publiek los laat gaan. Zelf heb ik Dr. Feelgood meegemaakt in Vught en wow – aan de naam Dr. Feelgood is niets gelogen! Wat hebben zij er een feestje van gemaakt. Prijsje? 100% Betaalbaar! Een combi-ticket kost € 35 en dagticket € 25.

Dus heb jij een dag -of misschien wel twee- vrij in het weekend van 10 en 11 september? Twijfel dan niet om as we speak de laatste kaarten te kopen. Leuk om samen met je ouders te gaan, de kids mee te nemen of zelfs opa en oma te trakteren op een dagje uit.

Hoge Bomen Festival: Petterlaarse Schans | Website | Tickets

Fotocredits: Hoge Bomen Festival

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok