Urban event ‘Op Oost’


Het nieuwste urban event ‘Op Oost’ vindt zaterdag 3 en zondag 4 september plaats in het skatepark aan de Oosterplas. Luister bijvoorbeeld naar optredens van spoken word performers, laat je imponeren door BMX tricks, of bekijk inline of skateboard demo’s. Vanaf 12:00u is iedereen welkom.

Organisatie Kings of Colors zorgt er daarnaast ook voor dat er gratis workshops te volgen zijn. Ga zelf aan de slag en leer meer over skateboarden, breakdancen, inline-skaten, longboarden, Kendama of graffiti!

Op Oost urban event Den Bosch City
Op Oost door Kings of Colors

Bekijk het programma


Alleen kijken, zelf meedoen of gewoon even chillen, het kan allemaal dit weekend bij het skatepark aan de Oosterplas. Tussen 12:00 en 19:00 worden de gratis workshops gehouden en je kunt je tot 30 minuten van te voren inschrijven. Of kijk mee hoe top graffitikunstenaars een 60 meter lange wand ‘painten’. Daarnaast draaien de huis DJ’s van Kings of Colors tijdens het urban event en kun je terecht voor een hapje en een drankje. 

Urban event Op Oost Kings of Colors

Over Op Oost


Het eerste event in Den Bosch waar lokale urban partijen zich gezamenlijk presenteren d.m.v. verschillende demo’s en gratis workshops. Dat is Op Oost. Alles is mogelijk hier: langskomen, meedoen, je laten inspireren en chillen. 

In de week voorafgaand aan Op Oost voorzien verschillende lokale kunstenaars onder begeleiding van Frank Willems de skatebaan van een ‘muurschildering’. De baan zal daardoor minder toegankelijk zijn. Op zaterdag 3 september om 14.00 uur geeft wethouder Marianne van der Sloot de ‘nieuwe’ baan officieel terug aan de vele gebruikers die het skatepark dagelijks bezoeken.

Op Oost event Den Bosch City
Kings of Colors Tramkade Den Bosch

Praktische info


Voor meer informatie over de workshops en het programma houd je de socials van Kings of Colors in de gaten!

Gratis toegang & gratis workshops
Zaterdag 12:00 – 22:00 uur
Zondag 12:00 – 20:00 uur
Locatie: Skatepark Oosterplas

Op Oost door Kings of Colors: Website | Facebook | Instagram

Fotocredits: Kings of Colors

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok