Eerder berichtten we al over de bekende Bossche hond ‘Eddie from Holland’ als CEO van het honden-accessoirebedrijf Studio Proud. Nu pakt Eddie door. Ze heeft de hoofdrol weten te pakken in de nieuwe kinderserie Jottum!

Het eigenwijze hondje Jottum (maar wij weten natuurlijk allemaal dat dit Eddie is) maakt met haar baasje Faye de grootste avonturen mee. Eddie kan namelijk ook praten. Niet in het echte leven, hoor. De stem van Eddie wordt ingesproken door Buddy Vedder.

Het blijkt dat Faye en Jottum het niet altijd met elkaar eens zijn, maar ze worden dikke vrienden. Als Faye haar tand los zit, weet Jottum wel raad: touwtje aan de tand en aan de deur! Eigenlijk wil elke kleuter Eddie (eh, Jottum) wel als beste vriend.

Jottum is vanaf 20 februari elke werkdag om 07.55 uur te zien bij AvroTros op NPO Zappelin. Wij raden deze herkenbare avonturen aan voor alle kleuters van Den Bosch en omstreken. Want nog leuker: deze hoofdrolspeler kun je gewoon tegenkomen in de Bossche binnenstad.

Jottum is vanaf 20 februari elke werkdag om 07.55 uur te zien bij AvroTros op NPO Zappelin.

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok

Promoten via Den Bosch City? Bekijk snel de mogelijkheden of stuur ons vrijblijvend een mailtje via hello@denboschcity.com.