Hey you!

Heb jij het ook wel gezien met je kids in de speeltuin? Wil je er eens uit én wil je met je mini eens naar een theatervoorstelling voor kinderen? Of ga je al regelmatig met je kids naar een voorstelling en vraag je je af waar je de komende tijd terecht kan? Een overzicht van alle theatervoorstellingen voor kinderen vind je hier. 

Alvast veel theaterplezier! 

superslowtheaterdenboschcity

Assepoester –  de musical

In een van de meest romantische sprookjes volgen we het verhaal van assepoester, een slim, sprankelend meisje dat opgroeit bij haar strenge stiefmoeder en droomt van een eigen leven. Een superleuke theatervoorstelling voor alle kinderen vanaf 4 jaar (en ook lekker nostalgisch voor papa en mama).
Tickets en info

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Waar: Blauwe kei, Theater aan de Noordkade, Veghel
Wanneer: zondag 5 maart om 13.30 uur en 16.00 uur

SUperSlow

Stap uit je comfortzone en ontdek nieuwe dingen. De voorstelling Superslow is een ode aan nieuwe dingen ontdekken. Reis mee door het hoofd van je peuter tijdens deze fysieke, muzikale voorstelling met theatrale hiphop en weinig woorden. Lang leven de prikkels en het onbekende.
Info en Tickets

Leeftijd: vanaf 2,5 jaar
Waar: Perron-3, Rosmalen
Wanneer: zondag 5 maart om 11.00 uur
Kosten: €12,50

Wacht’s even, De stilte

Deze voorstelling is uitverkocht, maar je kan je zelf op de wachtlijst plaatsen.

Deze theatervoorstelling voor kinderen van Jeroen van Vliet (waar niet in wordt gesproken), speelt zich af op ooghoogte van de bezoekers. De kleintjes mogen rondom het speelvlak op de grond zitten. Op veilige afstand, maar toch lekker dichtbij. Hoe ga je om met iemand die anders is, een mens, een vogel of een hond…. gelukkig hoef je elkaar niet te veranderen. De twee personages verschijnen en verdwijnen om beurten op het toneel, tot dat het onvermijdelijke gebeurd…  Ze ontmoeten elkaar.

Leeftijd: vanaf 6 maanden tot 5 jaar
Waar: Blauwe kei, Theater aan de Noordkade, Veghel
Wanneer: zondag 12 Maart om 10.00 uur en 11.30 uur
Kosten: €10,00

Theater ARtemis – Ruzie

Ruzie is één langgerekte ruzie op een draaitoneel. Deze voorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar is een co-productie met Theater Basel.
Info en tickets

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Waar: Verkadefabriek, Den Bosch
Wanneer: zaterdag 11 en zondag 12 maart, van 15.00 tot 16.00 uur
Kosten: €8,50

Ijsbeer inc, Toetie – Klein stationnetje

Elke maand is er in Perron-3 voor de allerjongste theaterbezoekers een terugkerende activiteit vol fantasie en verbeelding. De foyer en Kleine Zaal worden omgetoverd tot Klein Stationnetje. Poppen- en objecttheatergezelschappen zullen hier op de juiste tijd arriveren en kinderen en volwassenen meenemen op een reis langs het spoor van beeldend theater. Na afloop maak je tegen een kleine meerprijs  (€7,00 p.p.) gebruik van smakelijk buffet, zodat jij en je mini met een volle buik weer naar huis kunnen.  
Info en Tickets

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Waar: Perron-3, Rosmalen
Wanneer: Zondag 26 maart, 11.00 uur (duur: 50 minuten)
Kosten: €8,00

BB

Alle baby’s vanaf 6 maanden zijn samen met hun ouders van harte welkom voor hun allereerste theaterervaring. In deze theatervoorstelling voor de allerjongste kinderen worden de kleintjes meegenomen in een magisch spel en in de clowneske en muzikale beweging van de dansers en de zachte klanken van de muzikanten. Door gebruik van sterke communicatie met jonge kinderen maakt kunstenares Makiko Ito samen met Wonderland Collectief een interactieve voorstelling waarin een unieke dialoog tussen artiesten, baby’s en volwassenen ontstaat.
Info en tickets

Leeftijd: vanaf 6 maanden
Waar: Perron-3, Rosmalen
Wanneer: woensdag 29 maart, 11.00 uur (duur: 30 minuten)
Kosten: €10,00

bbwonderlanddenboschcity

KINDERTHEATER PIETEPAF – ALICE IN WONDERLAND

Alice volgt een wit konijn. Ze komt bij een holle boomstam terecht en neemt een kijkje, waarin Wonderland schuilt. Ze komt verschillende dieren tegen, zoals een dodo, muis en rups. Ook ontmoet ze de hertogin en de gekke hoedenmaker. Koffie, thee en een glaasje limo zijn inbegrepen. Na de voorstelling krijgen de kids iets lekkers.
Tickets en info

Leeftijd: vanaf 3 jaar
WaarTheater Pietepaf, Den Bosch
Wanneer: elke zaterdag en zondag vanaf 4 maart t/m 23 april, om 11.00 uur en 13.00 uur (duur: ±35 minuten)
Kosten: €8,50

KINDERTHEATER PIETEPAF – ANNE THIJS

Anne Thijs neemt je in deze theatervoorstelling voor kinderen mee in zijn belevingswereld. Durf jij je tong uit te steken naar hem? Of durf je op zijn neus te drukken?  Hij drumt en zingt, maar gaat vooral op zoek naar iets wat hij niet durft. Help jij hem mee om dat te vinden.
Tickets en info

Leeftijd: vanaf 8 jaar
WaarTheater Pietepaf, Den Bosch
Wanneer: 4, 5, 11 en 18 maart, van 16.00 tot 16.40 uur
Kosten: €11,00

STORM

Ga mee op zoektocht om erachter te komen waarom Ziggy niet meer praat in deze muzikale voorstelling.
Info en Tickets

Leeftijd: vanaf 10 jaar
Waar: Perron-3, Rosmalen
Wanneer: Vrijdag 31 maart, 19.30 uur (duur: 80 min, zonder pauze)
Kosten: €17,50

stormtheaterdenboschcity

Weet jij nog superleuke theatervoorstellingen voor kinderen die wij gemist hebben? Laat even een reactie achter… dan voegen we jouw tips toe. En ben je nu naar een theatervoorstelling voor kinderen geweest, laat dan even weten wat je ervan vond? We zijn altijd benieuwd naar jullie mening. 

Ben je ook nog benieuwd wat er verder allemaal te doen is in Den Bosch? Vergeet dan ook niet om even hier te kijken.

Liefs, Den Bosch City

 

Fotocredits: Den Bosch City, Theater aan de Parade, Perron-3

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok

Promoten via Den Bosch City? Bekijk snel de mogelijkheden of stuur ons vrijblijvend een mailtje via hello@denboschcity.com.