Het leven na carnaval oppakken, zo doe je dat

 

Bam. Back to reality. Zo voelt het na carnaval. De ervaring van een kater heb je sowieso, want het mooiste feest van het jaar zit er weer op. De volgende carnaval lijkt nog een eeuwigheid weg en bovendien staat het gewone (werkende) leven en het huishouden weer voor de deur. 

De dagen na carnaval staan meestal in het teken van uitbrakken én nagenieten. Je voelt enerzijds nog de adrenaline van de mooie dagen die achter je liggen en moet lachen om de hilarische momenten die je weer hebt meegemaakt. Anderzijds word je je ook bewust van de aanslag die het op je lijf had en je vraagt je af hoe je het toch in hemelsnaam weer overleefd hebt. Even aan jezelf denken is dan ook heel belangrijk. Want ja, ook hier op kantoor werden/zijn we hondsberoerd. Lees onderstaande tips om er weer helemaal bovenop te komen:

#1 Zorg goed voor jezelf


Wat extra vitamientjes kunnen geen kwaad dus zorg dat je voldoende fruit en groente in huis hebt. En verwen jezelf met een stevig ontbijt. Ook kan je lichaam waarschijnlijk wel wat vocht gebruiken, dus drink veel water. Dit is ook een prima moment om even een schoonheidsbehandeling, nail-date of flinke sportsessie in te plannen. Maak een wandeling of ga bijvoorbeeld naar een ML Cycle-lesje, dan zweet je alle afvalstoffen er meteen uit!

ML Cycle Training Den Bosch City

#2 Reminder: Was nú je carnavalsoutfit uit


Je wordt er echt niet blij van om een paar dagen later nog stinkende, door het bier hard geworden beenwarmers of handschoenen terug te vinden. Hang je kiel of jasje buiten te luchten (en breng het eventueel naar de stomerij), was alles zo snel mogelijk uit, stop het in een doos of zak en zet het opzij tot de eerstvolgende mogelijkheid (11-11!) zich weer aandient om het uit te pakken.

#3 Doe iets leuks


Wat helpt als je een beetje down bent? Leuke dingen doen! Sommige van ons krijgen een goed gevoel als ze even online gaan shoppen, zoals bij Uma Nomad (waar jij 10% korting (!) krijgt op je bestelling met de code: DENBOSCHCITY). Heeft het jou allemaal genoeg geld gekost? Dan zijn er altijd nog gratis activiteiten in Den Bosch, of low budget activiteiten met een beperkter budget. 

#4 Ga nog even langs bij je favo hotspot


Ok, de kroegen in Den Bosch hebben natuurlijk niet te klagen gehad met carnaval. En misschien moet je er zelf voorlopig ook niet aan denken om weer ergens aan een bar te staan. Maar het is natuurlijk ook niet leuk als we ons allemaal weken niet meer laten zien. Dus gebruik de eerstvolgende mogelijkheid om een lekker bakkie koffie te halen of ergens te lunchen, of zoek een tentje op om te werken. Kies ook eens voor een etentje op maandagavond, dan kun je in alle rust genieten van de Bossche horeca.

The Shift Den Bosch City

#5 Maak je klaar voor de nieuwe events


We hebben eigenlijk pas 1/6e van het jaar erop zitten. Er komen ons nog zo veel leuke maanden mét leuke events tegemoet! Maak jezelf blij en bekijk in de blog Toffe events in 2023 wat jouw volgende feest gaat worden. Ook kan je alvast plannen maken voor een leuk weekend met onze Weekend Guide. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, krijg jij deze al op woensdag in je mailbox. 

#6 Geniet na!


Last but not least, geniet na van Carnaval 2023. Check je foto’s en neem de mooie momenten door met je mede-Oeteldonkers ❤️🤍💛

Tot 11 november! 


Het zit erop. En wat was het een feest. Wij hebben er intens van genieten – en jullie hopelijk ook. Het aftellen kan beginnen: nog maar 256 dagen tot 11 november 2023!

Fotocredits: ML City, The Shift, Den Bosch City

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok

Promoten via Den Bosch City? Bekijk snel de mogelijkheden of stuur ons vrijblijvend een mailtje via hello@denboschcity.com.