AAF Concept Store is een winkel in de altijd gezellige Snellestraat, vol interieur items met een knipoog. Bij AAF Concept Store vind je leuke, creatieve cadeautjes en woonaccessoires. 

Aafke, de eigenaresse, is tuinarchitecte en maakt mooie woonaccessoires. Bij AAF wordt binnen en buiten met elkaar verbonden om zo van je huis een fijn thuis te maken. Een plek waar creativiteit en gezelligheid centraal staan!

AAF werkt samen met andere creatieve ondernemers waarvan ze de creaties in haar winkel verkoopt en dat in combinatie met merken die ze zelf gaaf vindt. Je vindt er een hoop mooie items zoals kandelaars, vaasjes en posters. Daarnaast ook toffe bekende merken zoals Studio Roof, Seletti, Kitisch en kitschen, Rice DK en meer. Maar dit is nog niet alles!

Persoonlijk interieuradvies

 

Wil je advies voor je woning, tuin, of vraag je je af hoe je jouw interieur mooi stijlt? AAF biedt ook het ontwerpen van interieur & tuin aan en denkt hierover graag met je mee in een persoonlijk gesprek. 

Aafke wil graag dat haar winkel een plek is vol met creativiteit en dat je naast leuke producten kopen ook inspiratie op kan doen. Een plek waar je je welkom voelt door de huiselijke sfeer. 

Je kan Aafke in de winkel aan het werk zien, haar ontwerpbureau heeft namelijk een plekje in de winkel. Neem gezellig een kijkje in de winkel of snuffel online rond in de webshop!

Openingstijden

 

Maandag Gesloten
Dinsdag 11:00 – 17:30
Woensdag 11:00 – 17:30
Donderdag 11:00 – 17:30
Vrijdag 11:00 – 17:30
Zaterdag 12:00 – 17:00
Zondag 12:00 – 17:00

AAF Concept Store: Snellestraat 29a | Website | Instagram | Facebook

Fotocredits:  AAF Concept Store

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok