Bossche wanddecoratie in je huis is wat je wilt als échte Bosschenaar! Wij zijn nou eenmaal trots op waar we vandaan komen en wie we zijn. En City Shapes helpt daarbij. Ze maken unieke houten skylines voor aan de muur van verschillende steden. Uiteraard behoort de Bossche Skyline ook tot de collectie van City Shapes. Neem een kijkje in onze webshop en scoor Bossche producten voor in huis!

Wat is City Shapes?

City Shapes is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in het snijden en graveren van hout en kunststof. Het is opgericht door de twee jonge ondernemers Tim & Chris, die ook nog eens broers zijn. Met hun liefde voor design en reizen is City Shapes geboren. City Shapes staat bekend om hun skylines, die fabriceren ze zelf in hun werkplaats. Ze maken skylines van Nederlandse, Europese en wereldsteden zoals; Rotterdam, London, New York én Den Bosch ;). Naast skylines maken ze ook kerstversiering, circuits, iconen, citymaps en vingerafdrukken van verschillende steden door heel de wereld. Ze zorgen voor een mooi en betaalbaar eindproduct. Hoe leuk om de Bossche skyline of de silhouet van de Sint-Jan in je woonkamer te hebben hangen!

Bossche wanddecoratie
Bossche wanddecoratie

Bossche wanddecoratie: City skyline en silhouette 

Samen met de jongens van City Shapes hebben wij ervoor gezorgd dat de Bossche skyline en de silhouette van de Sint-Jan op onze site staat. Als decor in je huis of om weg te geven als een leuk cadeau, het kan allemaal. En als echte Bosschenaar is dit natuurlijk niet te missen in je huis!

Mijn favoriet is toch wel de skyline van Den Bosch. Het is een echte eyecatcher en het brengt veel herinneringen naar boven. In de skyline zie je de Sint-Janskathedraal, de Drakenfontein het Zwanenbroedershuis en het provinciehuis. Van alles wat dus! Neem een kijkje in onze webshop om de leukste artikelen te shoppen van City Shapes, en breng de leukste stad van Nederland in huis!

Bossche wanddecoratie
City Shapes Den Bosch City

City Shapes: Website | Facebook | Pinterest | Instagram 

Fotocredits: City Shapes

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok