Speciaal voor de interieur liefhebbers onder ons, hieronder 7 leuke interieur en design hotspots voor jullie op een rijtje:

Robeerst

Dé woonwinkel van Den Bosch en omstreken. De showroom is het hele jaar up to date met de mooiste meubelen, nieuwe collecties en de laatste trends. Er staan deskundige medewerkers voor je klaar die je kunnen adviseren over de mogelijkheden voor jouw interieur. Van eyecatchers tot leuke accessoires of zelfs een compleet nieuw interieur. 

Snellestraat 49

Bolia

Je huidige interieur een upgrade geven? Woonwinkel Bolia is sinds kort te vinden in de Kerkstraat! Bolia is een meubelmerk dat zich richt op de Scandinavische stijl. Het merk kenmerkt zich door de neutrale kleuren, strakke meubels en rechte lijnen. Dit alles gecombineerd met een vintage look. Bolia wil je inspireren om je eigen creatieve plek en mooie omgeving te creëren. Allemaal door hun kennis over woninginrichting en passie voor nieuw Scandinavisch design met je te delen. 

Kerkstraat 34

aaf

AAF Concept Store is een winkel in Den Bosch, vol interieur items met een knipoog. Bij AAF Concept Store vind je leuke, creatieve cadeautjes en woonaccessoires.  Aafke, de eigenaresse, is tuinarchitecte en maakt zelf ook mooie woonaccessoires. Bij AAF wordt binnen en buiten met elkaar verbonden om zo van je huis een fijn thuis te maken. Een plek waar creativiteit en gezelligheid centraal staan!

Snellestraat 29a

Mister Design
Mister Design Den Bosch

vintage room

Vintage Room is sinds 2007 gevestigd in de Snellestraat in ’s-Hertogenbosch. Inmiddels uitgegroeid tot servicewinkel met aan de overkant van de straat een 2e winkelruimte. Vintage Room is gespecialiseerd in behang, verlichting, onderdelen voor de verlichting en kleur. Met liefde voor tijdloze klassiekers en uitgesproken items als mooi contrast in het interieur. Bij Vintage Room moet je zeker eens een kijkje nemen. 

Snellestraat 30

mister design

Mister Design is te vinden in de Vughterstraat. Naast het brede online aanbod, vind je in de ruim 2000 vierkante meter grote winkel veel design meubels, verlichting en woonaccessoires. Alleen het gebouw zelf is al een bezoek waard. Hebberig word je ervan! In de winkel is een zorgvuldig geselecteerd aanbod te vinden van karaktervolle klassiekers. Het is ook mogelijk om persoonlijk advies te ontvangen van één van de interieurexperts.

Vughterstraat 278

hint & tint

Schalen, potten: keramiek all over bij Hint & Tint! Het is een winkel / atelier en is al vanaf 2010 te vinden in het centrum van ’s-Hertogenbosch. Bij deze werkplek kunnen medewerkers hun talenten en vaardigheden ontdekken en ontplooien. In de cadeauwinkel van Hint & Tint worden de – stuk voor stuk unieke – kunststukken verkocht.  

Hinthamerstraat 96c

Hint & Tint
Van Aken Werkwarenhuis Tramkade

van aken, werkwarenhuis

Als we het dan toch over interieurhotspots hebben, moet je echt eens een kijkje nemen bij Van Aken. Bij restaurant Van Aken lunch en dineer je in een roze fabriek. Het pand is gevestigd in het Werkwarenhuis op de Tramkade en er staan meubels van Piet Hein Eek met kussens van kunstenaar Marc Mulders. Klinkt super toch?

Tramkade 22

Fotocredits:  Den Bosch City, Werkwarenhuis,  Anne op ’t Hoog fotografie

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok