Je huidige interieur een upgrade geven? Designwinkel Bolia is sinds kort te vinden in een monumentaal pand in de Kerkstraat!

Bolia is een meubelmerk dat zich richt op de Scandinavische stijl. Het merk kenmerkt zich door de neutrale kleuren, strakke meubels en rechte lijnen. Dit alles gecombineerd met een vintage look. Bolia wil je inspireren om je eigen creatieve plek en mooie omgeving te creëren. Allemaal door hun kennis over woninginrichting en passie voor nieuw Scandinavisch design met je te delen.

Het Scandinavische meubel- en designmerk heeft 10 vestigingen in Nederland en de design meubels zijn in meer dan 50 landen te koop. Bij het merk werken designers uit Denemarken en de Verenigde Staten samen. 

Elk design artikel in de collectie is gemaakt om jarenlang mee te gaan en met de hand geproduceerd door de beste meubelmakers.

Ga langs bij de winkel voor advies, inspiratie en om de vele stoffen, leersoorten, houtsoorten en marmers te bekijken en ontdekken. Neem een kijkje in een wereld vol rust, creativiteit en Scandinavische inspiratie.

Heb je advies nodig? Dan kun je gebruik maken van de Click & Meet-service en voorafgaand aan je bezoek een privé rondleiding bestellen. Neem een kijkje op de website van Bolia! 

Tip! Als je dan toch in de buurt bent, combineer je bezoek aan Bolia met een drankje, lunch of diner in de Korte Putstraat!

Designwinkel Bolia: Kerkstraat 34 | Website | Instagram

Fotocredits:  Bolia

Openingstijden 

Maandag 11:00 – 19:00

Dinsdag 10:00 – 19:00

Woensdag 10:00 – 19:00

Donderdag 10:00 – 20:00

Vrijdag 10:00 – 18:00 

Zaterdag 10:00 – 18:00

Zondag   gesloten

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok