Bij deze Bossche winkels scoor je de mooiste feestdagen outfits voor hem


De feestdagen zijn in aantocht, dat betekent heerlijk eten, veel drinken en (hopelijk) cadeautjes uitpakken! Die rode wijnvlek van vorig jaar is blijkbaar echt niet uit je overhemd te krijgen, dus dit jaar zit winkelen voor de feestdagen er echt aan te komen.

Shoppen hoeft niet altijd vervelend te zijn, zeker niet als je bij deze geweldige Bossche ondernemers aanklopt voor een leuke outfit. Ook voor een leuk cadeau voor broer, vriend of vader kan je hier goed terecht! Bij deze Bossche winkels hebben ze in ieder geval voor het volgende kerstfeest een toffe, nette of sexy look.

Stripe! Den Bosch


Net iets buiten het centrum vind je Stripe!, op de Oude Engelenseweg kan je terecht voor kleding van verschillende merken. Het leuke aan deze merken is dat je ze niet op elke hoek van de straat tegenkomt. Nog leuker: omdat het voornamelijk gefocust is op casual kleding kan je het buiten de feestdagen om nog vaak genoeg dragen! Vind je het nou te koud buiten? Je kan hier gewoon online bestellen!

Oude Engelenseweg 7

hype heroes Den Bosch City feestdagen outfits
Glass Store Den Bosch City Streetstyle

Hype Heroes


Wil je eruitzien als een echte heer? Dan ben je bij Hype Heroes aan het goede adres! In de Vughterstraat word je van top tot teen aangekleed. Kwaliteit en duurzaamheid staan hier hoog in het vaandel. Je vindt hier merken zoals Diesel en Replay, maar ook lifestyle producten. Helemaal ingericht op de moderne gentleman, iets wat (schoon)moeders tijdens de feestdagen vast op prijs kan stellen!

Vughterstraat 29

Glass Store


Chique kerstkleding niet helemaal jouw ding? Bij Glass Store vind je exclusieve merken (zoals Carhartt, The New Originals ect.) die meer gericht zijn op streetstyle. Dit is kerstdinerwaardige kleding, die je het hele jaar door kan dragen (hallo, duurzaamheid!). Wel een waarschuwing; 100% kans dat je kleding van Glass Store wordt gestolen door je vriendin/zus/dochter. Neem dus gelijk een cadeautje voor haar mee, als je dan toch aan het shoppen bent.

Schapenmarkt 29

Due Den Bosch City Feestdagen Outfits

Due


Hou je meer van designer kleding? Neem dan eens een kijkje bij Due in de Kerkstraat! Due is al tientallen jaren niet meer weg te denken uit het Bossche straatbeeld. Geloof me dat je hier de perfecte schoenen of winterjas vindt voor die lange (en koude) kerstochtend wandeling. Je wordt hier door de medewerkers altijd fijn geholpen, waardoor je altijd persoonlijk stijladvies ontvangt.

Kerkstraat 18

Dus, ook als je zelf niet van winkelen houdt. Deze ondernemers maken er elke keer weer een feestje van! Bij wie ga jij als eerste langs om te winkelen voor de feestdagen?

Fotocredits: Due, Glass Store, Hype Heroes

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok