Richard en Lisa van Time to Wine zijn inmiddels geen onbekenden in Den Bosch. Sinds 2016 zoeken zij naar de mooiste wijnen met een verhaal. Veel van hun wijnen komen dan ook van kleinschalige familiebedrijven. Er is een focus op Italiaanse wijn, maar wees niet bang – ze zoeken ook de verrassende kwalitatieve Duitse wijn of een houtgelagerde Amerikaanse chardonnay voor je uit!

We mochten een keer meeproeven bij een wijnproeverij​!

Time to Wine houdt van Wijnen van Traditionele Families


Gek op ​wijnen van traditionele wijnhuizen​ die worden doorgegeven ​van generatie op generatie​. Time to Wine importeert meer dan 100 wijnen, de meesten afkomstig van familiebedrijven. Elke familie heeft een eigen verhaal dat verweven is met hun wijnhuis.  Alle wijnen bij Time To Wine hebben een goed verhaal en een rijke historie, waarvan de tradities terug te vinden zijn in de wijnen en de manier waarop deze worden gemaakt. Time to Wine gaat met regelmaat zelf langs bij de wijnhuizen, om zichzelf vervolgens terug te vinden aan tafel bij deze families. Klinkt fantastisch, toch?

Time to Wine Antonutti
Time to Wine Antonutti wijnmakersdiner

Wijnhandel van bossche bodem


Die liefde voor wijn komt niet zomaar ergens vandaan. In de jongere jaren werkten Richard en Lisa in de Bossche horeca. Een passie voor wijn, liefst kwalitatief en betaalbaar, werd geboren. Het assortiment van de wijnwinkel en webshop wordt zorgvuldig samengesteld en geproefd. Die betaalbaarheid en kwaliteit vind je daarom ook terug in de webshop.

Richard en Lisa maken het graag zo persoonlijk mogelijk en bezorgen in de omgeving van Den Bosch de wijnen gratis tot aan de deur.

Time to Wine Den Bosch Wijnproeverij La Torre
Time to Wine Den Bosch Piemonte wijnoogst4
Time to Wine Den Bosch - wijnproeverij - sfeerbeeld
SPECIAAL voor DEN BOSCH CITY lezers
[product_category per_page=”3″ columns=”3″ orderby=”menu_order title” order=”ASC” category=”time-to-wine”]

Zelf heb ik een familielid van het wijnhuis Antonutti mogen ontmoeten. Erg leuk om de wijnen te proeven met de uitleg. Richard en Lisa vertellen zelf ook regelmatig over de wijnhuizen via de nieuwsbrief, blog of social media. 

Dorst gekregen? Probeer één van de wijnen voordelig via onze webshop!

Time to Wine: Website | Facebook | Instagram
Contact: +31630035049 | info@timetowine.nl

 

Fotocredits: Den Bosch City & Time to Wine

Time to Wine Den Bosch card

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok