Vintage look


Vintage Room is sinds 2007 gevestigd in ons favoriete straatje, de Snellestraat. De eigenaren Wim en Sarah, broer en zus, zijn gespecialiseerd in verlichting en behang. Daarnaast hebben zij een oog voor mooie spullen. Wanneer je het winkeltje binnenloopt, stap je een paar jaar terug in de tijd. De verlichtingsartikelen hebben namelijk allemaal een vintage look. Hoe leuk!.

Vintage Room Den Bosch City (3)
Vintage Room Den Bosch City (5)

Jouw unieke lamp


Het leuke aan een lamp van Vintage Room, je kan de lamp helemaal zelf samenstellen. Met keuze uit verschillende kleuren snoeren, gave fittingen prachtige peertjes stel jij je eigen unieke lamp samen.
Wim is de ‘lampengod’ en draait het zo voor je in elkaar. Dus als je dacht aan een moeilijk Ikea pakket waarbij je alles zelf in elkaar moet zetten, dan had je het mis!

Een oude lamp oppimpen


Daarnaast is het mogelijk om je oude lamp te repareren of op te pimpen bij Vintage Room. Dus heb jij een lamp staan waar je nog niet vanaf wilt? Maar waar je wel graag een extra touch aan zou willen geven? Neem de lamp dan mee naar Vintage Room. Van oude dingen iets nieuws maken, daar houden wij van. Daarnaast is het lekker duurzaam

Vintage items


Vintage items zijn eye-catchers voor in je huis. Ben je benieuwd naar waar je nog meer unieke vintage items kan scoren? Bekijk dan deze blog.
Hierin vertellen wij jou meer over de leukste vintage spots in Den Bosch.

Vintage Room: Snellestraat 30

Website | Facebook | Instagram

Fotocredits: Den Bosch City

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok