’t Keershuys is een begrip voor Bosschenaren. Op deze toffe locatie op de Uilenburg begon het met een bistro. Later kwamen hier hotelkamers bij. Boutique Hotel ’t Keershuys was geboren.

Hotel ’t Keershuys


Boven de bistro in het monumentale pand aan de Lepelstraat zijn een Deluxe kamer, een Suite en een Royal Suite te reseveren. De Suite is geschikt voor een gezin met 2 kinderen. De Royal Suite van 50m2 heeft 2 kingsize bedden en de Deluxe kamer is lekker voor met z’n tweetjes. De kamers hebben allemaal comfortabele Auping-bedden en airconditioning.

Er is een welkomstdrankje en dagelijks ontbijt inbegrepen bij de kamers. Dat ontbijtje wordt beneden in de gezellige bistro geserveerd. Ook kun je bij Bistro ’t Keershuys terecht voor lunch en diner. Vooral de Keershuys Experience is ’s avonds een aanrader. Een verrassing van de chef verspreid over meerdere gangen.

Uilenburg in het centrum van Den Bosch


De Uilenburg is een idyllisch stukje binnenstad van Den Bosch met fijne barretjes en restaurants. Ook is hier de opstapplaats voor een rondvaart over de Binnendieze. Elke dag van de week kun je in deze wijk terecht voor een hapje en een drankje. In het weekend zitten de terrasjes vol en borrelt iedereen gezellig op straat.

De Uilenburg ligt op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station. Met de auto kan het lastig zijn een geschikte parkeerplaats te vinden. Gelukkig biedt Hotel ’t Keershuys ook valet parking aan op verzoek en tegen een meerprijs. Zeker doen als je niet bekend bent met Den Bosch!

Bekijk ook B&B Achter de Kan voor een fijne overnachting in een ander gedeelte van de binnenstad van Den Bosch. Andere aanraders voor lunch of diner zijn ook Bar35 voor burgers & bier, Sitio voor een lekker pasta’tje of steak en Auberge de Veste voor een chic avondje uit!

Hotel-Bistro ’s Keershuys | website | Instagram | Facebook

Lepelstraat 45, ‘s-Hertogenbosch
+3173 612 8087

Foto credits: Hotel ’t Keershuys

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok