meer zelfvertrouwen met MetZonderHulp


MetZonderHulp helpt kinderen, jongeren en volwassenen met trainingen en coaching in ontwikkeling, sociale vaardigheden en zelfvertrouwen. Met de training Rots & Water helpt Bram van Berkel kinderen tussen de 6 en 12 jaar meer zelfvertrouwen te ontwikkelen.

Begeleiding van MetZonderHulp


Bram biedt hulp, individueel of in kleine groepen, met zijn bedrijf MetZonderHulp. Volgens hem is maatwerk belangrijk. Iedereen is anders. Zijn trainingen zijn dan ook persoonlijk ingericht.

MetZonderHulp biedt verschillende trainingen aan in onder andere agressie en sociale vaardigheden. De training Rots & Water is speciaal bedoeld voor kinderen tussen de 6 t/m 8 jaar en 9 t/m 12 jaar.

Rots & Water training voor kids


Tijdens de Rots & Water training zijn groepen nooit groter dan 10 kinderen. Er wordt gewerkt aan fysieke en mentale kracht. In 10 trainingen leren de kids meer zelfvertrouwen te hebben, beter hun grenzen aan te geven en stevig te staan.

Kinderen die bloot worden gesteld aan pesten of meebewegen met dominante kids hebben hier baat bij. Zij leren beter omgaan met groepsdruk en pestgedrag. Kinderen die vaak impulsief reageren leren op hun beurt om samen te werken en op een juiste manier te communiceren. De kinderen leren veel van elkaars kwaliteiten.

Er zijn nog een aantal plekken over voor de eerstvolgende Rots & Water training die start op 11 juni. Kijk voor meer informatie op de website.

MetZonderHulp 1
MetZonderHulp 2

MetZonderHulp | Website | Instagram | Facebook

Trainingslocatie Rots & Water: Kinderpraktijk KUBUS, Rompertsebaan 56, Den Bosch

Fotocredits: MetZonderHulp

Lees meer artikelen via Ontdek Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok