Terras aan de Haven ging vorig weekend eindelijk open. Een tof, nieuw terras op de vlonder aan de Smalle Haven. De samenwerking tussen Hello My Friend, Jack’s Foodbar, Bakkerij Royal en Wijn bij Stijn zorgt voor de nieuwste hotspot in Den Bosch!

Bekijk ook: De tofste nieuwe terrassen in Den Bosch ~ zomer 2020

Terras aan de Haven – Nieuwste hotspot van Den Bosch


Hello My Friend, Jack’s Foodbar, Bakkerij Royal en Wijn bij Stijn bundelden hun krachten op één terras. Bij Terras aan de Haven is er plek voor ± 60 personen en “reserveren” kan gewoon bij de ingang. Op elke tafel zit een QR code geplakt die je naar de gezamelijk menukaart brengt.

Woensdag t/m zondag geopend vanaf 10:00 tot 22:00 uur.

Hello My Friend


Hello My Friend is nog geen jaar open en nu al niet meer weg te denken uit de Bossche binnenstad. Zij hebben een plekje veroverd op de Uilenburg tegenover Café Reinders. De hele dag kun je hier terecht voor ontbijt, lunch en diner. Zoals ze zelf zeggen: All-day comfort food. De kaart met comfort streetfood is ingeïnspireerd op alle uithoeken van de wereld.

Binnen in hun kleurrijke, eigen pand zit je hartstikke gezellig. Maar deze zomer kun je dus ook terecht buiten op de vlonder.

Jack’s Foodbar


Jack’s Foodbar ligt aan de Brede Haven in Den Bosch. Vanuit daar kijk je meteen op Terras aan de Haven. Bij dit smalle zaakje kun je terecht voor brunch, lunch en diner. Uit de keuken komen eerlijke en verse gerechten. Vooral de Jack’s Adventure Menu is een aanrader.

Binnen in hun kleurrijke, eigen pand zit je hartstikke gezellig. Maar deze zomer kun je dus ook terecht buiten op de vlonder.

Den Bosch City TERRAS AAN DE HAVEN Fotograaf Studio Dani

Wijn bij Stijn


Een paar deuren verder zit Wijn bij Stijn, zo’n beetje een begrip voor de wijnliefhebber. Want naast heerlijk eten, kun je altijd terecht voor een goed glas wijn. Of fles. In deze wijnbar & restaurant werken alleen maar mensen met verstand van zaken. En dat merk je. Ze zijn overigens ook niet te rouwig om gewoon een fles voor je open te maken.

Wijn bij Stijn heeft normaal geen terras, maar nu kun je buiten in het zonnetje van al het lekkers genieten. Oh, en nog een aanrader: Het Viswijf is van dezelfde eigenaar en heeft nu ook een leuk terras bij het Jheronimus Bosch Art Center.

Bakkerij Royal


De Bossche bollen en Brabantse worstenbroodjes van Bakkerij Royal zijn to die for. Je kunt hier niet alleen lekkers meenemen voor thuis, maar ook gewoon even plaatsnemen in het Bakkerscafé voor een kop koffie en wat lekkers. Met mooi weer zit je lekker op hun eigen terras in de Visstraat, of op het nieuwe terras op de vlonder.

PS. Ook leuk zijn de Bossche bollen Doe-Het-Zelf-Pakketten. Kun je er thuis een kliederboel van maken.

Terrassen in Den Bosch TERRAS AAN DE HAVEN 3
TERRAS AAN DE HAVEN 2

Pop-up terrassen in Den bosch


We moeten eerlijk bekennen dat we superblij zijn met gezamenlijke iniatieven zoals Terras aan de Haven. Met z’n allen kunnen we onze geliefde stad Den Bosch nóg leuker maken. Een beetje extra hulp van de gemeente zorgt ervoor dat de “ingang van de stad” vanaf Centraal Station alleen maar aantrekkelijker wordt. Weg met die fietsen en rare pisbakken. En gewoon een tof terras op het water in plaats van. Proosten we op!

Terras aan de Haven: Instagram

Fotocredits: Den Bosch City

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok