Wijn, spijs, muziek en dans. In die volgorde, andersom of tegelijk. Voeg een zonnetje toe, en je weekend kan niet meer stuk! Drink jij een glaasje mee op 11 en 12 juni tijdens Het Wijnfestival? Bestel je tickets nog héél snel! Eveneens kun je kans maken op twee tickets. Lees snel verder voor meer informatie.

wijnen, wijnen, wijnen!


Verschillende wijnspecialisten en spijsbereiders uit Den Bosch en omstreken slaan de handen ineen om de Bossche Parade voor één weekend om te toveren in een heus walhalla voor wijnliefhebbers.

Op zaterdag 11 en zondag 12 juni struin je hier lekker rond om je te laten verrassen door wel 200 verschillende wijnen, geschonken door lokale én nationale helden als Wijn bij Stijn, Wijnbar Bij Dirk, 2 Island Wines, Joli wijnen en Barrique. Foodtrucks van o.a. Oesterwijf, Foodstok, en Sjieke snacks zorgen ervoor dat je niks tekort zal komen. Gooi jij na wat wijntjes graag de heupen los? Goed nieuws! Verschillende bandjes en Dj’s zullen het wijnfestival voorzien van fijne beats die door zullen klinken tot in de hoogste torens van de Sint-Jan.

Den Bosch City Wijnfestival hapjes

En er is nog meer…

 

Lijkt het je leuk om meer te weten te komen over de wijnen die er worden geschonken? Grijp dan de kans om deel te nemen aan een van de georganiseerde wijnproeverijen, verzorgd door niemand minder dan Vinoloog, Sommelier en Port/Sherry/Madeira educator Guillaume Coret. Tickets voor de wijnproeverijen bestel je hier.

Sabreren kun je leren

 

Ook leuk: tijdens het Wijnfestival Den Bosch kun je deelnemen aan de voorronde van het Nationaal Kampioenschap Sabreren. Ben jij dé Sabreerkampioen? Dan mag jij deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap sabreren dat in september zal plaatsvinden in Rotterdam tijdens ‘Gastvrij Rotterdam’. Wie niet waagt, wie niet wint… Een deelname ticket voor het Nationaal Sabreerkampioenschap bestel je hier.

Den Bosch City Wijnfestival Wortelburger
Den Bosch City Oesterwijf

Maak kans op twee tickets voor het wijnfestival op de parade in den bosch

Ben jij nou ook zo enthousiast over dit festival? En wil jij het graag samen met iemand anders meemaken? Wij hebben het heugelijke nieuws dat wij twee tickets mogen weggeven!

Dit is het enige wat je moet doen: volg Wijnfestival Den Bosch en Den Bosch City op Instagram. De winnaars worden op vrijdag 3 juni via Instagram bekend gemaakt!

Wat is jouw lievelingswijntje? Laat het ons weten in de comments!

Fotocredits: Oesterwijf, Wijnbar Bij Dirk, Unsplashed: Douglas Lopez

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok