Een onvergetelijke Kunstbingo op de Tramkade met Bossche Brouwers en Ruby Soho: kunst is bereikbaar voor iedereen 


Zaterdag 26 november 20.30 organiseert de Bossche galerie Ruby Soho samen met brouwpodium Bossche Brouwers aan de Vaart een Kunstbingo. De naam zegt het al: dit is een bingo waar je kunst kan winnen. Het belooft een spectaculaire avond te worden met een breed programma vol kunst en muziek. De bingo vindt plaats bij Bossche Brouwers aan de Vaart op de Tramkade. Het doel van deze bingo? Kunst bereikbaar maken voor iedereen. 

Kunstbingo Winnaars Den Bosch City

Tentoonstelling Buy Smart Buy Art


De basis voor deze Kunstbingo wordt gevormd door de tentoonstelling Buy Smart Buy Art. De focus van deze tentoonstelling ligt op het kopen van kunst nowadays. Het doel is dat mensen elkaar kunst cadeau geven tijdens de feestdagen. Waarom? Kunst is duurzaam, tastbaar en voor onbepaalde tijd. Veel waardevoller dan de bekende gadgets en elektronica. 

Kunstbingo feest Den Bosch City

Bereikbaar voor iedereen

 

Voor veel mensen is het kopen van kunst niet direct mogelijk of moeilijk. Het is vaak lastig om een keuze te maken en de juiste kunst te vinden. Door de fijne selectie van de werken die je kunt winnen tijdens de bingo komt je favoriete werk binnen handbereik. 

Kunstbingo Presentators Den Bosch City

Alvast bekijken wat je kan winnen?


De tentoonstelling bestaat uit zeer diverse werken omdat de werken zijn gemaakt door 12 kunstenaars uit verschillende kunstdisciplines. Het overzicht van kunstwerken wordt op een bijzondere manier gepresenteerd en spreekt tot de verbeelding. Al vanaf zondag 13 november zijn de werken te bewonderen bij galerie Ruby Soho aan de Boschveldweg 469. Geen tijd om naar de galerie te gaan? Kijk dan alvast hier en zie wat je kan verwachten. 

Er zijn nog tickets


Via deze link kun jij je kaartje nog bemachtigen. Deze kost 11 euro en is inclusief een bingokaart. De presentatie van de avond is in handen van Pino C. Rondi die wordt bijgestaan door zijn bingo-babes! Wij zijn erbij, jullie ook? 

Bossche Brouwers aan de Vaart, Tramkade
26-11 20.30 uur

Fotocredits: Galerie Ruby Soho, Bossche Brouwers aan de Vaart

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok