Word weer blij van deze blauwe dingen tijdens Blue Monday


Blue Monday… Het is vandaag deprimaandag. Misschien geloof je er niet echt in, maar deze regenachtige maandag is voor de meeste mensen toch echt een druilerige dag. Het weer helpt niet mee en het feit dat het maandag is, is eigenlijk al genoeg toch? Om je een beetje op te vrolijken volgen hier 8 tips om jouw Blue Monday iets minder blue te maken. 

Oeteldonk Den Bosch City

Je blauwe kieltje voor Oeteldonk

 

Nog een maandje en dan is het zo ver! Carnaval in Oeteldonk. Waar wij (en wij denken jij ook) heel vrolijk van worden is van het knutselen aan je blauwe kiel! Zet gezellig onze Oeteldonk Playlist aan en verheug je op het leukste feest van het jaar. Wil je jezelf even extra verwennen vandaag? Bestel dan de mooiste emblemen voor op je kiel bij Oeteldonkstijl met onze kortingscode Oetel-city (invullen aan het einde van het bestellen bij ‘cadeaucode’). Dan krijg je als Blue Monday kadootje ook 5% korting!

FC Den Bosch supporten

 

Als je aan FC Den Bosch denkt, denk je aan… Blauw! Als echte Bosschenaar ben jij natuurlijk ook groot supporter van onze club. Vrijdag 20-01 spelen de mannen weer tegen jong PSV. Dat vrolijkt je misschien wat op?

Weekend plannen: Focus op de goede dagen

 

Zoals elke week, publiceren wij de Weekend Guide voor Den Bosch. Met onze Weekend Guide ben je altijd op de hoogte van de tofste feestjes, events, expo’s en nog veel meer. Wil je jouw dag opvrolijken? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang als allereerste de Weekend Guide in je inbox op woensdag!

Blauwe bloemen van de markt


Bloemen brengen de geur en kleur van lente met zich mee. Een mooi bosje in huis fleurt alles op en dus ook jou humeur. Ga lekker naar de markt (in de regen…) en kleur je huis met een blauw bosje bloemen. 

Bloemen markt Den Bosch City
Kandelaar blauw den bosch city
Glas blauw den bosch city

Blauwe accessoires bij koekwaus


Bij Koekwaus verkopen ze allerlei dingen waar wij HEEL blij van worden. Prachtige blauwe kandelaren van Anna+Nina, blauwe champagne glazen, schattige blauwe fotolijstjes en nog meer! Neem eens een kijkje en gun jezelf dat blauwe momentje. Een beetje kleur in huis zorgt ook voor een beetje kleur in je hoofd. 

Blauwe snoepies van Tum Tum


Snoepjes kopen is zeker niet alleen voor de kids. Blauwe snoepies ook niet, die mag je op elke leeftijd eten. Sterker nog, deze blog is geschreven met een heerlijke zak snoepjes van Tum Tum op tafel. En wij zijn ook volwassen… Voel je je een beetje verdrietig vandaag? Trek je regenjas aan en go get your sweets

Jutt

Blauwe kleding bij Jutt


Shoppen maakt de meeste vrouwen blij, shoppen bij Jutt maakt elke vrouw blij. Blauwe pieces zijn helemaal in en vind je hier in overvloed. Trek een lekkere blauwe trui aan om tussen de regendruppels te shinen deze dagen. 

Blauw bad met bruisbal van Lush 


In bad gaan is echt een ontspanmomentje. Hoe kun je nou lekkerder in bad dan met een bruisbal van Lush? En hoe leuk is het als je hele bad dan ook nog blauw is? Ren naar de Lush, koop een blauwe bruisbal, zo een met heel veel glitters en onnodige dingen ja, zet je bad veel te heet (lekker duur met deze gasprijzen) en verwen jezelf in een blauw bad. 

Den Bosch City

 

Hopelijk heb je iets aan deze blauwe tips en heb je deze Blue Monday survived… Wat ook blauw is en altijd voor positiviteit zorgt? Het logo van Den Bosch City! Wij helpen je erdoorheen met liefde. 

Fotocredits: Koekwaus, Den Bosch City

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok