De leukste vintage winkels in Den Bosch


Dit is alweer het derde lijstje met de leukste vintage winkels in Den Bosch. Eerder schreven we al deel één en deel twee met tips waar je vintage kleding en andere spulletjes kunt kopen. Winkelen in Den Bosch is een waar feestje. Hier vind je minder winkelcentra en grote ketens, maar vooral kleinere boetieks verborgen in de historische straten van Den Bosch. In deze shops kom je items tegen die je niet zo snel ergens anders zult zien. Van concept stores tot vintage en alles ertussenin. Hieronder vast wat inspiratie voor de leukste vintage winkels in Den Bosch!

vintage winkels in Den Bosch BIEN
BIEN vintage winkels in Den Bosch

BIEN


Ben je op zoek naar mooie, eigentijdse tweedehands merkkleding in Den Bosch? Breng dan een bezoek aan BIEN! In deze gezellige winkel vind je een ruime selectie aan dameskleding, tassen, schoenen en accessoires van bekende merken. Duurzaamheid is belangrijk voor Jacobien, eigenaresse van BIEN, en door tweedehands te kopen maak je een bewuste keuze. De huiselijke sfeer en vriendelijkheid van Jacobien maken je winkelbeleving compleet.

BIEN | Orthen 99

ReShare Store Den Bosch City
ReShare Store Den Bosch

Reshare Store Den Bosch


De ReShare Store is een winkel van het Leger des Heils en is een toffe tweedehands kledingwinkel met sociale prijzen. Reshare zet zich in voor mens en milieu, alle opbrengsten uit de ReShare Stores dragen hieraan bij. Zo zet de organisatie zich ook in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een groot deel van het interieur is door hen gemaakt. Daarbij worden veel gerecycelde materialen gebruikt. Zeker een bezoekje waard!

ReShare Store Den Bosch | Vughterstraat 30

Gimmick


Tweedehands winkel Gimmick zit al ja-ren in de Hinthamerstraat. Bij deze knusse winkel speur je naar te gekke vondsten voor in huis. Wat dacht je van Italiaanse vazen? Of vintage eyecatchers als spiegels, lampen en ornamenten. Als liefhebber van vintage woonitems kom je hier in een snoepwinkel terecht!

Gimmick | Hinthamerstraat 157

INTVINT Den Bosch
INTVINT Den Bosch City

Online: INTVINT


In dit derde deel van vintage winkels in Den Bosch tippen we ook eens twee online vintage spots. Te beginnen met INTVINT. Inti Spanjaard noemt zichzelf een sfeer alchemist en daarmee bedoelt ze dat ze vintage & moderne materialen combineert voor ‘n magische, unieke sfeer in huis. Nou, dat snappen we wel. Want mijn hemel, haar hele instagram staat vol met dingen die we willen voor in ons huis. En zo werkt het dan ook. Zie je een item in haar posts? Dan reageer je met SOLD. Easy as that.

INTVINT | online only

De Meisjes van Ad Vintage winkels in Den Bosch
De Meisjes van Ad Vintage Den Bosch

Online: De meisjes van Ad


De Meisjes van Ad kwamen we een keer tegen op een pop-up marktje. Volgens mij liep ik toen weg met 3 spiegels met gouden lijsten. Altijd onthouden en wat blijkt? Ze verkopen hun vondsten via Instagram! Ook hier worden er te gekke vintage items gedeeld en reageer je met ‘SOLD’ om er eigenaar van te worden. Snel kijken, want weg is weg!

De Meisjes van Ad | online only

Nog meer vintage winkels in Den Bosch


Nog niet uitgeshopt? Kijk dan ook eens naar Deel 1 en Deel 2 van onze vintage winkeltips. En stuur ons vooral je eigen tips als er een winkel nog niet tussen staat! 

Fotocredits: ReShare Store, BIEN

Tip: Geef eens een Den Bosch Cadeaukaart weg!
Een lokale cadeaukaart waarmee je Bossche ondernemers steunt. Te besteden bij horeca, delicatessezaken, winkels en activiteiten in Den Bosch.

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok

Promoten via Den Bosch City? Bekijk snel de mogelijkheden of stuur ons vrijblijvend een mailtje via hello@denboschcity.com.