Juni 2022 – Hotspots in Den Bosch


Waar juni enigszins regenachtig begon, liggen we as we speak heerlijk te bakken in de zomerzon. Er zijn mooie hotspots geopend afgelopen weken en daar brengen wij jou graag van op de hoogte. Maar uiteraard zijn er andere pareltjes in Den Bosch die je in de maand juni zeker niet mag missen. Lees je mee?

Deze rooftop mag je niet missen!


Enige tijd geleden opende het nieuwe hotel The Den in het Paleiskwartier. En met 160 kamers is het niet zo maar een hotel. Het interieur schreeuwt luxe en het hele hotel is van de nieuwste gadgets voorzien. Maar je komt hier niet alleen voor een hotelovernachting. Wel of geen gast, iedereen is welkom in het restaurant en de bar van het hotel. En wist je al dat het hotel een rooftop heeft? EEN ROOFTOP! Dit is dé plek om uit te kijken over onze mooie stad. 

The Den: Magistratenlaan 54Website | Instagram
Current Rooftop: Magistratenlaan 54 | Website | Instagram

 

 

Den Bosch City The Current Rooftop
Den Bosch City The Den Paleiskwartier
Rooftop Current Den Bosch City

next level lekkers bij momade cupcakes


Oh hello there! Deze winkel is let-ter-lijk heaven. In deze prachtige patisserie aan de Krullartstraat vind je de mooiste zoete versnaperingen. Cupcakes, macarons, gepersonaliseerde taartjes, koekjes en meer! En waar wij ook goed op gaan: kwaliteit, duurzaamheid en lokaal staan hoog in het vaandel bij MoMade. Al dit lekkers is gemaakt van topkwaliteit ingrediënten zoals Bourbon vanille uit Madagaskar en Belgische Callebout-chocolade. YUMMY! En consumeer jij minder suiker, eet je vegan of heb je intoleranties of allergieën? Speciaal voor jou hebben zij ook cupcakes in het assortiment die aansluiten op jouw behoeften. 

MoMade Cupcakes: Website | Krullartstraat 7 | Instagram

Patisserie MoMade Cupcakes Den Bosch City
Den Bosch City MoMade Cupcakes Krullartstraat
MoMade Cupcakes patisserie Den Bosch City

Haar naam? haar naam is lola!


Op de hoek van de bourgondische Korte Putstraat tref je vanaf heden de nieuwste hotspot Haar naam is LOLA aan. En oef, hier zijn wij blij mee. Dit restaurant is van dezelfde eigenaressen als Noemme, één van onze favo tentjes in de KP. Net zoals bij Noemme is de kaart bij LOLA weer gevuld met heerlijke gerechten, waaronder een diverse keuze aan vegan en vegetarische opties! Zoals te verwachten is het personeel beyond vriendelijk en weten ze je helemaal in de watten te leggen. De porties zijn qua grootte perfect om meerdere te delen dus zet die tafel maar vol! 

Haar naam is LOLA: WebsiteHoek Korte Putstraat/Kerkstraat | Instagram

Haar naam is LOLA Den Bosch City

Vonk & vlam: heerlijk terrassen


Uiteraard claimden wij meteen een tafeltje bij deze pop-up hotspot toen zij laatst haar deuren opende: Zomerterras Vonk & Vlam. Als onderdeel van de Bossche Zomer zijn er meerdere zomerterrassen geopend en Vonk & Vlam is daar één van. Gelegen naast de rugbyvelden van Rugbyclub The Dukes, zit je hier heerlijk beschut aan het water. Op grote steiger staan velen picknicktafels die bij uitstek de locatie bieden voor grote vriendengroepen. Maar ook samen met je date zit je hier perfect. De keuken wordt gerund door Breton Sur Place dus maak je op voor veel lekkers! Wil je meer lezen over de zomerterrassen van 2022? Dan raden we jou zeker aan deze blog door te nemen.

Zomerterras Vonk & Vlam: Limietlaan 7 | Instagram

fiets eens naar restaurant & Bar coucou 


Vught is fantastisch. Niet alleen omdat je er prima naartoe kan wandelen of er binnen enkele minuten naartoe fietst. Maar ook vanwege de prachtig omliggende natuur en fijne hotspots. Waaronder de nieuwste place to be Restaurant & Bar CouCou. Of beter gezegd, a place you never want to leave! Ga hier naartoe als je zin hebt in een avondje klasse. Start je diner met kaviaar, oesters en Pata Negra. Laat daarna je zintuigen prikkelen door gerechten als zwezerik met pistache of paté en croûte. Als het past, neem dan nog de Opera Cake als dessert… *kwijl kwijl*. En mocht je dit pand herkennen, dan kan dat zeker! Eerder zat hier het populaire restaurant Die Twee gevestigd. 

Restaurant CouCou: Taalstraat 57, VughtWebsite | Instagram

Den Bosch City Vught Bar CouCou
CouCou Vught Den Bosch City

Tip ons jouw leukste hotspots!


Weet jij ook de fijnste plekjes in Den Bosch te vinden? Tip ze ons of schrijf zelf erover als gastredacteur van Den Bosch City!

PS. Bekijk ook eens de hotspots van mei.

Fotocredits: Den Bosch City, MoMade Cupcakes, Restaurant & Bar CouCou

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok